Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 21.10.2017 έως 11.00 ώρα της 22.10.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (21-10-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, δύο 36χρονοι ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να κινούνται με δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, αποτελούν προϊόντα κλοπής. Τα αφαιρεθέντα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους, ενώ επιπλέον οι δύο δράστες στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού Συνελήφθησαν, χθες (21-10-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 45 και 48 ετών και ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι  κατελήφθησαν να προβαίνουν σε οικοδομικές εργασίες σε οικία, στερούμενοι άδειας αρμόδιας αρχής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (21-10-2017) το βράδυ στον Αλμυρό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 21 ετών και ένας 22χρονος υπήκοος Κύπρου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, ένα τσιγάρο με μείγμα κάνναβης και καπνού, καθώς και ένας τρίφτης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (21-10-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για στέρηση πιστοποιητικού υγείας Συνελήφθη, χθες (21-10-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη, ως προσωρινά υπεύθυνος, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψητοπωλείο), στερούμενος πιστοποιητικού υγείας.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, σήμερα (22-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 47χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για φορολογικές παραβάσεις, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, σήμερα (22-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, μία 35χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article

15 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από Τροχονομικές δράσεις της

Next Article

Διεξαγωγή σεμιναρίου από το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…