Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 28.09.2017 έως 08.00 ώρα της 29.09.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού, δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (28-09-2017) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Γυθείου για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (28-09-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (27) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη χθες (28-09-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 26χρονη ημεδαπή, διότι μαζί με άγνωστη συνεργό της που αναζητείται, αφαίρεσαν από σούπερ-μάρκετ διάφορα τρόφιμα και είδη ένδυσης.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (28-09-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 52χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για το αδίκημα της υπεξαγωγής εγγράφων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (28-09-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (28-09-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

—————————- ———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————————- ——————————————————————-




Total
0
Shares
Previous Article

Ρύθμιση έως και 100 δόσεις για χρέη προς το Δήμο Σοφάδων

Next Article

Πρόσκληση σε εκδήλωση για την κτηνοτροφία

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”