Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 26.09.2017 έως 08.00 ώρα της 27.09.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν σήμερα (27-09-2017) τις πρώτες πρωινές στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας από 17 έως 20 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

————————– ——————————————————————–

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη, χθες (26-09-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (26-09-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για το αδίκημα της παραβίασης σφραγίδων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (26-09-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και εννέα μηνών, για αντίσταση, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (26-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση

Next Article

Με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός ψαρέματος στη λίμνη Σμοκόβου

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…