Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 08.05.2017 έως 08.00 ώρα της 09.05.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (08-05-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη χθες (08-05-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 56χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (6) ετών, για το αδίκημα της σύστασης και συμμορίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-05-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Moνoμελούς Πλημμελειοδικείου Αμύνταιου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης (4) μηνών, για παράβαση του κανονισμού των ωρών εργασίας του προσωπικού φορτηγών αυτοκινήτων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

——————- ——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-05-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (20) ημερών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-05-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί  απόφαση του Moνoμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-05-2017) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμπάκας, με ποινή φυλάκισης (11) μηνών και χρηματική ποινή (700) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-05-2017) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

———————– —————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν 56χρονη και 50χρονη στη Λάρισα για μαστροπεία

Next Article

Ανάβαση στη Δρακόλιμνη της Τύμφης από τον Ο.Π.Ο.Π.

Related Posts