Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 09.08.2015 έως 08.00 ώρα της 10.08.2015

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Ι.Χ. Φορτηγού Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι λίγο πριν είχε αφαιρέσει από τον Τύρναβο Ι.Χ. Φορτηγό, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (10-08-2015) στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να προβαίνει σε αφαίρεση σταφυλιών από αμπέλι, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού. Κατασχέθηκε αφαιρεθείσα ποσότητα σταφυλιών, βάρους δέκα κιλών, η οποία αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και πέντε πλαστικές κλούβες.
Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο χύμα καπνό, βάρους (825,7) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και πέντε μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοφορία, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (600) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού για κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατά τη διάρκεια συναλλαγής έθεσε με πρόθεση σε κυκλοφορία ένα πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (42) ευρώ, ως επιστροφή για αγορά προϊόντων με το πλαστό χαρτονόμισμα.
Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, σήμερα (10-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα με κυνηγετικό όπλο 40χρονου ημεδαπού, χωρίς να προκληθούν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές. Το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και ένα δεύτερο κυνηγετικό όπλο που ο συλληφθείς κατείχε παράνομα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

—————- ——————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————- ———————————————————



Total
0
Shares
Previous Article

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Γεύσεων στο Μεσενικόλα

Next Article

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης-απόσπασης

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…
nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…