Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

astynomia

από 08.00 της 21.05.2020 έως 08.00 της 22.05.2020

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

 Συνελήφθη, χθες (21-05-2020) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (Δι.ΑΣ.) Λάρισας, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

 Συνελήφθη, χθες (21-05-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένα άτομο, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη φυγόποινου

 Συνελήφθη, χθες (21-05-2020) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένα άτομο, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τέσσερις αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί εισφορών, της εργατικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί δημοσίων εσόδων, με συνολική ποινή φυλάκισης (4) ετών και (10) μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου

 Συνελήφθη, χθες (21-05-2020) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένα άτομο, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και εξύβριση, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Σύλληψη ατόμου για κλοπή

 Συνελήφθη, χθες (21-05-2020) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένα άτομο, διότι, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους έως χθες, εκμεταλλευόμενο την οικειότητα με ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, αφαίρεσε σταδιακά χρηματικό ποσό. Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
larisa eleftherai

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 ο δρόμος Μεσοράχη - Ελευθεραί 

Next Article
manikas giorgos mouzaki slide

40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Μανίκα

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…