Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 της 05.05.2020 έως 08.00 της 06.05.2020 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη φυγόποινου

 Συνελήφθη, χθες (05-05-2020) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένα άτομο, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

——————- —————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ατόμου δυνάμει εντάλματος σύλληψης  Συνελήφθη, χθες (05-05-2020) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καρδίτσας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών  Συνελήφθη, χθες (05-05-2020) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους (15) γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών  Συνελήφθη, χθες (05-05-2020) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά (64) ναρκωτικά δισκία, χωρίς τη απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

——————- —————————————————————-Total
0
Shares