Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

police grafeia
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη, χθες (29-10-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 29χρονη, διότι εκκρεμεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Λιβαδειάς για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-10-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 36χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης (13) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ατόμου για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη, χθες (29-10-2019) το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 43χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη, χθες (29-10-2019) το βράδυ στους Σοφάδες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 37χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.

 




Total
0
Shares
Previous Article
epimelitirio food expo greece

Προσκλήσεις συμμετοχής σε εκθέσεις από το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Next Article
xoros politeknwn Mouzakiou 2019

Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Μουζακίου και Περιχώρων

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…