Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

από  08.00 της 10.10.2019 έως 08.00 της 11.10.2019
astynomia
       ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (10-10-2019) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 48χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
      ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κλοπές και εμπρησμό Συνελήφθη χθες (10-10-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος, διότι διέρρηξε γραφείο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα φορητό υπολογιστή, μία τηλεόραση και δύο σκληρούς δίσκους, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση αναπτήρα έθεσε φωτιά, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε έπιπλα και συσκευές. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης προχθές το βράδυ διέρρηξε αυτοκίνητο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (10) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (10-10-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 40χρονος, διότι κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε ημιτελές κτίσμα που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (16,15) γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (6,93) γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σύλληψη ατόμου για κλοπή Συνελήφθη χθες (10-10-2019) το απόγευμα στη Νέα Αγχίαλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 58χρονος, διότι αφαίρεσε από ελαιοπερίβολο καρπούς ελαιόδεντρων, βάρους (3.000) κιλών περίπου.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (10-10-2019) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 16χρονος, διότι στην κατοχή του αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με (19,5) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και μία ζυγαριά.
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, σήμερα (11-10-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 38χρονος, διότι διέρρηξε φαρμακείο, εισήλθε στο εσωτερικό του με σκοπό να αφαιρέσει χρηματικό ποσό ή αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του και ακινητοποιήθηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς.



Total
0
Shares
Previous Article
atm

Τράπεζες νέες χρεώσεις. Προμήθεια και για ερώτηση υπολοίπου

Next Article
giannakopoulos ilias

Τα όρια των ηγεμονιών και και η ηθική της δύναμης