Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από  11.00 της 28.09.2019 έως 11.00 της 29.09.2019


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου δυνάμει εντάλματος σύλληψης: Συνελήφθη, χθες (28-09-2019) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 24χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα σύλληψης Ανακρίτριας Τμήματος Πρωτοδικών Λάρισας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί όπλων: Συνελήφθη χθες (28-09-2019) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας 53χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα στο οποίο επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών: Συνελήφθη προχθές (27-09-2019) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 53χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα: Συνελήφθη προχθές (27-09-2019) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 37χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (28) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Σύλληψη φυγόποινου: Συνελήφθη προχθές (27-09-2019) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 42χρονος διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.




Total
0
Shares
Previous Article
litanefsi karas Serafeim

Ανακομιδή και λιτάνευση Τιμίας Κάρας Αγίου Σεραφείμ

Next Article
imerida Aeilanthos Mouzaki slide

Ημερίδα για τον "Αείλανθο" (βρωμοκαρυδιά ή βρωμόδεντρο) στο Μουζάκι

Related Posts