Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

της 26.09.2019

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής – σύλληψη ενός ατόμου: Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις διαρρήξεων από επιβατικά αυτοκίνητα και συνελήφθη χθες (25-09-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 41χρονος, ως δράστης των κλοπών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (24/25-09-2019) στη Λάρισα, ο 41χρονος διέρρηξε τρία αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά  διάφορα εργαλεία, ένα σύστημα πολυμέσων αυτοκινήτου καθώς και δύο ζευγάρια γυαλιών ηλίου. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Σύλληψη φυγόποινου: Συνελήφθη, σήμερα (26-09-2019) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 33χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μήνα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου: Συνελήφθη, χθες (25-09-2019) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 46χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα: Συνελήφθη, σήμερα (26-09-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 36χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με καπνό, βάρους (432) γραμμαρίων και (30) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.




Total
0
Shares
Previous Article
diamantopoulou pnoi dimiourgias mouzakinews

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικών Αρχών

Next Article
tsiakos ASk

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Διαρκής η προσπάθεια για άμεση παράδοση του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου

Related Posts