Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο Αδικημάτων και συμβάντων

police astinomia ethniki

 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (10-08-2019) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 29χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει (120) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ένσημη ειδική ταινία φορολόγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, σήμερα (11-08-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών.

                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (10-08-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 36χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του 36χρονου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (10-08-2019) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 40χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (10) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (10-08-2019) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 28χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article
antamoma Drakotripianon 2019 slide

Αντάμωμα Δρακοτρυπιανών 2019

Next Article
antamoma Vatsounioton 2019

5ο Αντάμωμα Βατσουνιωτών 2019

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…