Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Share

. 

από 08.00 ώρα της 09.10.2018 έως 08.00 ώρα της 10.10.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (09-10-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 37χρονος, διότι όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προχθές (08-10-2018) το μεσημέρι εισήλθε σε επιχείρηση 40χρονου και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (100) λέβα Βουλγαρίας, (4) χρεωστικές κάρτες και μία άδεια ικανότητας οδήγησης. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

————————–——————————————————————–

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (09-10-2018) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 21χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, με ποινή φυλάκισης (8) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη φυγόποινης

Συνελήφθη, χθες (09-10-2018) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, μία 68χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούν τέσσερις αποφάσεις, δύο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και δύο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας, της κλοπής, της παράβασης της νομοθεσίας περί επιταγών και της μη καταβολής εργοδοτικών εισφορών, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (320) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (09-10-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 31χρονος, διότι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία, ιδιοκτησίας 46χρονου, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα. Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, καθώς και μία τηλεόραση, την οποία όπως πρόκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει την (07-10-2018) από την ίδια οικία, μαζί με δύο αποκωδικοποιητές.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (09-10-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 27χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο διατάξεις του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, καθώς και δύο αποφάσεις, μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας και μία του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (4) ετών, (9) μηνών και (22) ημερών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (09-10-2018) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 39χρονος, διότι λίγο νωρίτερα εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 44χρονου με σκοπό να αφαιρέσει χρηματικό ποσό ή αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός.

Δείτε επίσης