Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

.

από 08.00 ώρα της 03.10.2018 έως 08.00 ώρα της 04.10.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή και αντίσταση

Συνελήφθησαν, χθες (03-10-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 29 και 31 ετών, διότι κατελήφθησαν να έχουν αφαιρέσει και να έχουν φορτώσει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συνολικά (13) μεταλλικούς σωλήνες, με μήκος δύο μέτρα ο καθένας, οι οποίοι κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα καθώς και εργαλεία που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου

Συνελήφθη, χθες (03-10-2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (03-10-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 35χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και (10) ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

—————————- ———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (03-10-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 47χρονος, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (128) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.




Total
0
Shares
Previous Article

Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας

Next Article

Τρίκαλα: «Ανοιχτό» εμπορικό κέντρο με 1,9 εκατ. €