Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Share

.

από 08.00 ώρα της 28.09.2018 έως 11.00 ώρα της 29.09.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (28-09-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Λάρισας, ένας 43χρονος, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από χώρο εστιατορίου μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του 43χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (28-09-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 42χρονος, διότι κατά τον έλεγχο, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και (147) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες (28-09-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τέσσερα άτομα, ηλικίας από 23 έως 31 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά τρία χαρτάκια εμποτισμένα με τη ναρκωτική ουσία LSD, μικροποσότητες κάνναβης και μείγματος κάνναβης με καπνό, καθώς και μία σιδερογροθιά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης την (20-09-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (28-09-2018) το απόγευμα στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για μεταφορά και προώθηση αλλοδαπού, με ποινή κάθειρξης (4) ετών, (11) μηνών και (26) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (10.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (28-09-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 41χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (3,5) μέτρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

——————————————————————————————

Δείτε επίσης