Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων στη Θεσσαλία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα: Συνελήφθη, χθες (27-08-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 37χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (16) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών: Συνελήφθη, χθες (27-08-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 31χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη φυγόποινης: Συνελήφθη, χθες (27-08-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 39χρονη, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή (2.900) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή κάνναβης: Συνελήφθησαν, σήμερα (28-08-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο 20χρονοι, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (9) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα: Συνελήφθη, σήμερα (28-08-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 21χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά (360) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα του κ. Γιάννη Μπουτίνα για τους Επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Next Article

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος για 100 Καρδιτσιώτισσες