Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων στη Θεσσαλία

 

από 08.00 ώρα της 24.07.2018 έως 08.00 ώρα της 25.07.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα: Συνελήφθη, χθες (24-07-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά (57) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη φυγόποινου: Συνελήφθη χθες (24-07-2018) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 22χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (8) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή: Συνελήφθησαν σήμερα (25-07-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 36χρονος και ένας 42χρονος, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ποσότητα υλικών – σκραπ, συνολικού βάρους ενός τόνου, καθώς και έξι τροχούς οχημάτων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από συνεργείο αυτοκινήτων. Η αφαιρεθείσα ποσότητα σκραπ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη ατόμου για κλοπή: Συνελήφθη χθες (24-07-2018) το απόγευμα στη Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 46χρονος, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε ποδήλατο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει λίγο πριν από την κατοχή 37χρονου. Το αφαιρεθέν ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα Συμπαράστασης στους Πυρόπληκτους

Next Article

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλής

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…