Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας, στη Θεσσαλία

.

από 11.00 ώρα της 02.06.2018 έως 11.00 ώρα της 03.06.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (02-06-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο ημεδαπές, ηλικίας 27 και 35 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (30,5) ναρκωτικά δισκία και τέσσερα δισκία άγνωστης σύνθεσης, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, σήμερα (03-06-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Σύλληψη ημεδαπής για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, σήμερα (03-06-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, μία 27χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (10) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, σήμερα (03-06-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (10) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

————————–

———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, σήμερα (03-06-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα (03-06-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 31χρονος υπήκοος Γερμανίας, διότι ευρισκόμενος κοντά στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας προέβη με αεροβόλο όπλο σε άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα. Το αεροβόλο όπλο κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη μαθητών Ρομά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

Next Article

Συμμετοχή Σ.Ε.Α.Ν. Καρδίτσας στο παμμακεδονικό συλλαλητήριο στην Λάρισα.

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”