Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Share

.

από 11.00 ώρα της 18.03.2018 έως 08.00 ώρα της 19.03.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίωνΣυνελήφθη σήμερα (19-03-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (18) ναρκωτικά δισκία,  τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβηςΣυνελήφθη χθες (18-03-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λάρισας, ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (10,6) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη χθες (18-03-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο,  μείγματος κάνναβης και καπνού.
Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψηςΣυνελήφθη χθες (18-03-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

———————–——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

————————-——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————–——————————————————————–

Δείτε επίσης