Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία – Παρασκευή 17/6/2022

astynomia Volos

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία – Παρασκευή 17/6/2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (17.06.2022)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (16-06-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, -2- ημεδαποί άνδρες, διότι, κατά τον έλεγχο, ο πρώτος απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους -1,6-  γραμμαρίων, ενώ ο δεύτερος κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους-0,2- γραμμαρίων.

Οι ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες κατέχοντας από κοινού από τους δράστες, κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών φυγόποινων Συνελήφθησαν, σήμερα (17-06-2022) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -2- ημεδαποί, άνδρες, διότι εκκρεμούν σε βάρος τους ισάριθμες καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

  • σε βάρος του πρώτου, καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, με ποινή φυλάκισης -1- έτους &
  • σε βάρος του δεύτερου, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για απλή σωματική βλάβη, με ποινή φυλάκισης -15- μηνών.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για αναπαραγωγή μουσικής στη διαπασών Συνελήφθη, σήμερα (17-06-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες  στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, -1- ημεδαπός, διότι κατελήφθη σε πλατεία της πόλης να έχει θέσει σε λειτουργία τροχήλατο στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία και να αναπαράγει μουσική στη διαπασών, διαταράσσοντας έτσι την κοινή ησυχία των περίοικων.

Το τροχήλατο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπές Συνελήφθη, χθες (16-06-2022) το μεσημέρι στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, -1- ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, προχθές (15-06-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, η δράστιδα, μαζί με ημεδαπό συνεργό της, διέπραξαν τα ακόλουθα:

  • αρχικά, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε χωράφι, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και αφαίρεσαν -2- λαμαρίνες για καθαρισμό ξηραντήριου καπνού, -1- σκέπαστρο από λαμαρίνα για ηλεκτρικό μοτέρ και -1- καλώδιο &
  • σε γειτονικό χωράφι, αφαίρεσαν-1- μπαταρία από γεωργικό ελκυστήρα, ιδιοκτησίας άλλου ημεδαπού.

 




Total
0
Shares
Previous Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας: Πληθωρισμός φτωχών - Διπλάσιος του μ.ο 11% στα 22%!

Next Article
kalokairini giorti 2o dimotiko mouzaki

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…