Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική ομιλία στο Νηπιαγωγείο Μαυρομματίου

Με θέμα «Αποδοχή της Διαφορετικότητας και Ενθάρρυνση Συνεργασίας και Ομαδικότητας»
sxoleio mavrommatiou efi

Ενημερωτική ομιλία στο Νηπιαγωγείο Μαυρομματίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του Νηπιαγωγείου Μαυρομματίου ενημερωτική ομιλία στους Γονείς με θέμα «Αποδοχή της Διαφορετικότητας και Ενθάρρυνση Συνεργασίας και Ομαδικότητας». Εισηγήτρια ήταν η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης ν. Καρδίτσας, κα. Σδράκα Όλγα.

Σκοπός της δράσης ήταν να βοηθήσει τους γονείς να ενισχύσουν την Συνεργασία των παιδιών με τους συμμαθητές τους, τους ενήλικες, στην ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και στην συμμετοχή τους σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Όπως τα περισσότερα πράγματα, έτσι και η συνεργασία είναι κάτι που το παιδί ξεκινάει να το διδάσκεται στο σπίτι. Για να μπει στην διαδικασία της Συνεργασίας και για ν’ αποκτήσει το ομαδικό πνεύμα, πρέπει να κατανοήσει αρχικά και να βιώσει μέσα από την εμπειρία στο σπίτι τα πλεονεκτήματα του να συνεργάζεσαι.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχω μέσα από την παρουσία του άλλου»

<<Αριστοτέλης >>

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΜΑΓΓΟΥ ΕΦΗ




Total
0
Shares
Previous Article
Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου – Φιλαθλητικός Τρικάλων αύριο Σάββατο 18/3 (6μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου - Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου - ΓΣΕ Ελασσόνας σήμερα (6μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου – Φιλαθλητικός Τρικάλων αύριο Σάββατο 18/3 (6μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Next Article
akadimies ASM Karaiskakis 2023 kopi pitas

Κοπή βασιλόπιτας για τις Ακαδημίες του Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης