Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη

Άλλη μια δράση με μεγάλη απήχηση, όπως αυτή καταγράφηκε, με την συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών της Καρδίτσας, πραγματοποίησε το παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας με την συνεργασία του Δήμου Καρδίτσας και του Ιατρικού Συλλόγου.

Tο Σάββατο 8 Απριλίου  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Στο περίπτερο που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας το ΔΣ της Αντικαρκινικής ,ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ιατρικού συλλόγου και εθελοντές , μοίρασαν στο κοινό ενημερωτικό υλικό, του οποίου σκοπός ήταν να δοθεί το μήνυμα ότι η πρόληψη και στην περίπτωση του καρκίνου του προστάτη είναι σημαντική.

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η παρουσία του Διευθυντή της Ουρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας κ. Καραγιώτα Νέστορα ο οποίος μαζί με ιδιώτες ουρολόγους της πόλης μας παρέμεινε καθ’όλη την διάρκεια της καμπάνιας στο χώρο, δίνοντας  ιατρικές οδηγίες και λύνοντας απορίες συμπολιτών μας, τονίζοντας ότι η πρόληψη και ο προσυμπτωματικός έλεγχος σώζουν ζωές.

Την καμπάνια χρωμάτισαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, η φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας και το υπέροχο χορευτικό δρώμενο με μαθήτριες από την σχολή χορού της κ. Καραπαναγιώτη Μαρίας και την ομάδα Δρυάδες εν πλω, δίνοντας νότα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι παρακάτω ουρολόγοι θα εξετάσουν δωρεάν τις ημερομηνίες

25 Απριλιου κ. Μόσχου Μαρία

26 Απριλιου κ. Κυρίκος Βασίλης

3 Μαΐου  κ.Καρπενησιώτης Γρηγόρης

10 Μαΐου κ. Κλάψας Βασίλης

Καθώς και στην ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατόπιν ραντεβού.

Το ΔΣ της αντικαρκινικής ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της καμπάνιας και δεσμεύεται να συνεχίσει με ανάλογες δράσεις.

Kampania prostati 1

Kampania prostati 2

Kampania prostati 3

Kampania prostati 4

Kampania prostati 5

 




Total
0
Shares
Previous Article

Μεγάλη Εβδομάδα στους Αγίους Αναργύρους - Περπατώντας προς την Ανάσταση (video)

Next Article

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας στο Δήμο Παλαμά

Related Posts