Ενημερωτική ημερίδα για το ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης Αστυνομικών και Πυροσβεστών

Ενημερωτική ημερίδα για το ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης Αστυνομικών και Πυροσβεστών (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.)

imagesΜε επιτυχία συνδιοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου ενημερωτική ημερίδα για Αστυνομικούς και Πυροσβέστες, από τις συνδικαλιστικές τους ενώσεις και την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ταμείου, το οποίο απευθύνεται σε Αστυνομικούς, Πυροσβέστες και Λιμενικούς και είναι προαιρετικής ασφάλισης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του κ. Τσαγανό Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γούσια Θεόδωρο και τον οργανωτικό Γραμματέα κ. Λίτσιο Απόστολο, επισκέφθηκαν την πόλη και ανέλυσαν τόσο στα μέλη, όσο και όσους ενδιαφέρονται να γίνουν, τα οφέλη και τις σημαντικές λεπτομέρειες, ενώ με τη βοήθεια του αντιπροσώπου για το νομό Καρδίτσας κ. Μαυρογιώργου Σωκράτη απάντησαν σε όλες τις απορίες.

Προηγήθηκε ενημερωτική παρουσίαση για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας από τον Γενικό Δ/ντη κ. Τουρναβίτη Παναγιώτη, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητήθηκαν και μελλοντικές συνεργασίες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Π.Ε.Δ., επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου και για την παραχώρηση της ευχαριστούμε θερμά τους Δημάρχους Μουζακίου και Σοφάδων κ.κ. Κωτσό Γεώργιο και Σκάρλο Αθανάσιο, οι οποίοι μάλιστα παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση.

Οι Πρόεδροι

20160609_200933_1
Total
0
Shares