Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική ημερίδα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μουζακίου

kinigetikos syllogos mouzakiou

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου και το περιοδικό “Ο ΘΗΡΕΥΤΗΣ” συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με κύριο στόχο την προβολή και προώθηση της κυνηγετικής-κυνοφιλικής ιδέας στην ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν οι κάτωθι :

– Ρεκουνιώτης Δημήτριος, εκδότης του περιοδικού Ο ΘΗΡΕΥΤΗΣ ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του θα αναφερθεί στην φετινή Κυνηγετική Ρυθμιστική Διάταξη και στα προβλήματα που απασχολούν το κυνήγι σήμερα.

– Πεσιλής Φώτης, πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη και διεθνής κριτής αγώνων ΑΚΙ(Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων), Ιχνηλατών ο οποίος θα μιλήσει για την Εθνική μας Φυλή, το κυνήγι λαγού με Ελληνικούς Ιχνηλάτες αλλά και τους αγώνες ιχνηλασίας

– Μεντές Φώτης, εκτροφέας-εκπαιδευτής αγγλικών σέττερ με την επωνυμία MEDENTIS ANGLAIS SETTER ο οποίος θα μιλήσει για την εξέλιξη των αγγλικών φυλών στην Ελλάδα μέσα από τους αγώνες πρακτικού κυνηγίου αλλά και τις διεθνείς Ευρωπαϊκές Κυνοφιλικές συναντήσεις

– Τσίρμπας Στέφανος, εκτροφέας-εκπαιδευτής Ιρλανδικών σέττερ με την επωνυμία IRISH RED SETTER TSIRBAS CLUB ο οποίος θα μιλήσει για τον ρόλο της εκπαίδευσης του κυνηγετικού μας σκύλου(μικρή αναφορά στο Ιρλανδικό σέττερ)

Η πρ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας & Κτηνίατρος κα. Παναγιώτα Βράντζα και ο Κτηνίατρος κ. Δημήτρης Κωστόπουλος θα αναφερθούν στην πανώλη των χοίρων και στο τσιπάρισμα των σκύλων.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου προσκαλεί όλους τους κυνηγούς στην επιμορφωτική αυτή εκδήλωση τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2019, 7 το βράδυ, στο ΠΙΣΙΝΑ-ΑΠΟΛΙΣ, στο Μουζάκι.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos

Με νέο εξοπλισμό εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας προμηθεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας τα παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Next Article
eskath

Οι Διαιτητές/Κριτές των αγώνων Κυπέλλου Μπάσκετ 7 & 8/09/19

Related Posts