Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

 

Αύριο Τρίτη και ώρα 19:00’ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Κιέριον, στην Καρδίτσα, η πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με τη συνεργασία του πανελλήνιου συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι τρεις ομιλητές – ειδικοί του συλλόγου θα αναπτύξουν τη θεματολογία μέσα από ενδιαφέρουσες πτυχές της και θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους, αναφερόμενοι τόσο στην πρόληψη, όσο και στην ίαση της ασθένειας.

Υπενθυμίζουμε ότι, στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα συλλέγονται κοτσίδες μαλλιών, οι οποίες θα προσφερθούν στο Άλμα Ζωής για την κατασκευή περουκών για γυναίκες που βιώνουν την ασθένεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας με παράρτημα Ρομά, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Θεσσαλίας.

Χορηγοί είναι το ξενοδοχείο Κιέριον, το Οινοποιείο Monsieur Nicolas, η βιομηχανία γάλακτος ΚΙΣΣΑΣ και το νερό ΘΕΟΝΗ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας

karkinos mastou 1

almazohs print

 




Total
0
Shares
Previous Article
4ος Πλαστήριος Δρόμος

Γιορτή του αθλητισμού ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσας

Next Article
diktyo foreon agrafa

Κάλεσμα του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων

Related Posts