Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική Εκδήλωση για την Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στο Τ.E.I. Θεσσαλίας

Η παρουσίαση της Ενιαίας Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»  στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στο Αμφιθέατρο των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.E.I. Θεσσαλίας και ώρες 10:00- 14:30.

Η δράση «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» προωθεί τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, έχει προϋπολογισμό 280 εκατ. € και προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΣΠΑ 2014 – 2020).

Αιτήσεις  χρηματοδότησης μπορούν να υποβάλλουν μεμονωμένες επιχειρήσεις, ομάδες επιχειρήσεων, ή συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς.

Οι προτάσεις θα πρέπει να προωθούν την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία και να εντάσσονται στις κατηγορίες:

α) Έρευνα και ανάπτυξη από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

β) Συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς

γ) Αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων

Η δράση «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» θα ολοκληρωθεί σε 3 κύκλους και υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων ΕΤΑΚ.

Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων – ΠΣΚΕ (www.ependyseis.gr/mis) ορίζεται για τον Α’ κύκλο η Πέμπτη, 23η  Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00.

Περισσότερες πληροφορίες είναι αναρτημένες στους δικτυακούς τόπους της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ (www.antagonistikotita.gr) και της EΥΔΕ ΕΤΑΚ (www.eyde-etak.gr).

Screenshot 1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ




Total
0
Shares
Previous Article

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Next Article

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη» κ. Γίτσα!