Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερώθηκε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων η αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Καρκαβανίδη

ellasona koinoniko

Ενημερώθηκε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων η αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Καρκαβανίδη

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Ελασσόνας κα Καρκαβανίδη Φρόσω στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου στην οποία συμμετείχαν η Διευθύντρια  Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Ζιώγα Έφη, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος  Γαντζούδης Θεόδωρος και το στέλεχος της Δομής κα Ραχωβίτη Χαρούλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν  απόψεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων. Επίσης  πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής, για  τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που γίνονται προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την  κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας.

Επιπλέον τονίστηκε και από τις δυο πλευρές  ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας  που βρίσκονται σε ανάγκη και ότι υπήρχε και θα υπάρχει  συνεργασία όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11(εντός της στοάς).




Total
0
Shares
Previous Article
mousiko sxoleio karditsas draseis

Μουσικό σχολείο Καρδίτσας: Παρουσίαση των ξύλινων πνευστών οργάνων από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Next Article
mathainoume ygeia 3

Πανεπιστήμιο των Πολιτών Δήμου Λαρισαίων: «Περιβάλλον, Κλιματική Αλλαγή & Υγεία» 

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.