Ενημέρωση του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Καρδίτσας

Ενημέρωση του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Καρδίτσας

Σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, έχει ήδη λάβει όλα τα συνιστώμενα από τους ειδικούς [ΕΟΔΥ] μέτρα. Στο ίδιο πλαίσιο, κρίνεται ότι πρέπει να περιοριστούν οι επισκέψεις των πολιτών στους χώρους στέγασης των Υπηρεσιών, σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Καρδίτσας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους Αγρότες [Γεωργούς, Κτηνοτρόφους κ.λ.π.] τους οποίους εξυπηρετεί ότι, εφεξής και μέχρι τη λήξη ισχύος των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης και προστασίας της δημόσιας υγείας, η εξυπηρέτησή τους θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεομοιοτυπίας [FAX] και τηλεφώνου, Τηλ.: 24410 76846, Fax : 24410 77156, Email: kepkar14@yahoo.gr.

Ειδικά για θέματα Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων [Βεβαιώσεις Επαγγελματία Αγρότη], προτείνεται για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, η προηγούμενη επικοινωνία τους, ενδεχομένως με τον φορέα με τον οποίο συνεργάζονται.

Σε εξαιρετικά επείγουσες και ειδικές περιπτώσεις, που κρίνονται ως τέτοιες από την Υπηρεσία, είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με αυτοπρόσωπη παρουσία, κατόπιν προσυνεννόησης και ραντεβού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και η υπηρεσία μας είναι στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ EΛΕΓΧΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Αφοι Ζαφειροπούλου

Πληροφορίες: Λάππας Θεόδωρος

Τηλ.: 24410 76846

Fax : 24410 77156

Email: kepkar14@yahoo.gr

Με Ε.Υ.

Ο Προϊστάμενος Τμήματος

Λάππας Θεόδωρος, Γεωπόνος
Total
0
Shares