Ενημέρωση του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη για την πυρκαγιά στο Μαυρομμάτι

mavrommati fotia stathis

Ενημέρωση του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη για την πυρκαγιά στο Μαυρομμάτι

 Η πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το πρωί στο αισθητικό δάσος του Μαυρομματίου, μας γέμισε όλους με φόβο και αγωνία για το πως θα εξελιχθεί και ποιες θα είναι οι συνέπειές της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους του Μαυρομματίου και στους εθελοντές, που από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του φαινομένου έσπευσαν στο σημείο, «ρίχτηκαν» στις φλόγες και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάσβεση της φωτιάς. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου και Καρδίτσας για την άμεση συμβολή καθώς η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

 Οι «δολοφόνοι» που προσπάθησαν να βάλουν τη φωτιά, να μάθουν ότι ο νόμος είναι αμείλικτος και έχει ήδη διενεργηθεί αυτοψία από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ας αντιληφθούν οι υπαίτιοι επιτέλους, πως μια γενικευμένη πυρκαγιά μπορεί να απειλήσει ανθρώπινες ζωές, να καταστρέψει σπίτια και περιουσίες και να δημιουργήσει ανυπολόγιστη ζημιά στα δάση και στο περιβάλλον μας! Δεν είναι απλά ηλίθιοι, είναι «δολοφόνοι»!

Ο Δήμαρχος Μουζακίου

Θεοφάνης Στάθης

mavrommati fotia stathis 1 mavrommati fotia stathis 2Total
2
Shares
Previous Article
ΚΑΙΡΟΣ

Αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες

Next Article
Δημήτρης Παπακώστας

Μειοψηφικές οι απόψεις της Δημ.Συμπολίτευσης και Συλλόγων για τα Αιολικά και Αειφορικά έργα ΑΠΕ στην ορεινή Αργιθέα- Ν. Πίνδο!Total
2
Share