Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημέρωση του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη για την πυρκαγιά στο Μαυρομμάτι

mavrommati fotia stathis

Ενημέρωση του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη για την πυρκαγιά στο Μαυρομμάτι

 Η πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το πρωί στο αισθητικό δάσος του Μαυρομματίου, μας γέμισε όλους με φόβο και αγωνία για το πως θα εξελιχθεί και ποιες θα είναι οι συνέπειές της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους του Μαυρομματίου και στους εθελοντές, που από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του φαινομένου έσπευσαν στο σημείο, «ρίχτηκαν» στις φλόγες και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάσβεση της φωτιάς. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου και Καρδίτσας για την άμεση συμβολή καθώς η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

 Οι «δολοφόνοι» που προσπάθησαν να βάλουν τη φωτιά, να μάθουν ότι ο νόμος είναι αμείλικτος και έχει ήδη διενεργηθεί αυτοψία από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ας αντιληφθούν οι υπαίτιοι επιτέλους, πως μια γενικευμένη πυρκαγιά μπορεί να απειλήσει ανθρώπινες ζωές, να καταστρέψει σπίτια και περιουσίες και να δημιουργήσει ανυπολόγιστη ζημιά στα δάση και στο περιβάλλον μας! Δεν είναι απλά ηλίθιοι, είναι «δολοφόνοι»!

Ο Δήμαρχος Μουζακίου

Θεοφάνης Στάθης

mavrommati fotia stathis 1 mavrommati fotia stathis 2




Total
0
Shares
Previous Article
ΚΑΙΡΟΣ

Αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Μειοψηφικές οι απόψεις της Δημ.Συμπολίτευσης και Συλλόγων για τα Αιολικά και Αειφορικά έργα ΑΠΕ στην ορεινή Αργιθέα- Ν. Πίνδο!

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…