Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας επισημαίνει στους κατόχους κυνηγετικών όπλων, των οποίων οι άδειες κατοχής (Α.Κ.Κ.Ο.) έχουν λήξει, ότι οφείλουν να μεριμνήσουν άμεσα για την ανανέωσή τους.

Σημειώνεται ότι για τους κατόχους κυνηγετικών όπλων, των οποίων οι άδειες κατοχής έχουν λήξει, προβλέπονται ποινικές κυρώσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί, επίσης, από τους νόμιμους κληρονόμους θανόντων που ήταν κάτοχοι κυνηγετικών όπλων και η κυριότητά τους έχει περιέλθει σε αυτούς, ώστε να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Παρακαλούνται οι υπόχρεοι να αποταθούν στις κατά τόπους αρμόδιες αστυνομικές Υπηρεσίες, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη απορία/διευκρίνιση αναφορικά με το εν λόγω θέμα.

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων




Total
0
Shares
Previous Article
Επιδείνωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα έως τις μεσημβρινές ώρες αύριο Τρίτη - Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη από τις βραδινές ώρες έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης - ΕΜΥ: Αλλάζει ο καιρός το επόμενο διήμερο - Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Συντονιστικό κέντρο για την κακοκαιρία DANIEL στην ΠΕ Καρδίτσας - Τηλέφωνα επικοινωνίας - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Τρίτη ως και την Πέμπτη - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Next Article
Aris Agrafiotis Syriza

Δήλωση Άρη Αγραφιώτη

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…