Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημέρωση και νέα δεδομένα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εκδήλωση για την ασθένεια, από τον τοπικό γραφείο Τρικάλων της ΕΕΣΚΠ

 Ζητήματα ενημέρωσης και ουσίας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας αναπτύχθηκαν σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Δημαρχείο Τρικκαίων.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, το πρωί της Κυριακής 6 Μαΐου 2018 το τοπικό γραφείο Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρείας για τη ΣΚΠ διοργάνωσε με τον Δήμο Τρικκαίων την εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες τάσεις στην αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης».

Ο αντιπρόεδρος της ΕΕΣΚΠ και εκπρόσωπος της χώρας στο πανευρωπαϊκό φόρουμ για την ασθένεια κ. Κώστας Μιχαλάκης αναφέρθηκε στη σημασία της ενημέρωσης για ασθενείς και συνοδούς.

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Σάκης Παπαδόπουλος χαιρέτισε την εκδήλωση, σημειώνοντας ομοίως τη σημασία της, και ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής κ. Παναγιώτης Ντιντής αναφέρθηκε στην ουσία της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης. Ακολούθως, ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ κ. Αναστάσιος Ωρολογάς αναφέρθηκε στα αμιγώς ιατρικά ζητήματα και στα νέα που υπάρχουν σε σχέση με τις θεραπείες. Ειδικότερα ζητήματα σε σχέση με ουρολογικά ή ανδρολογικά προβλήματα, παρουσίασε ο ουρολόγος – ανδρολόγος κ. Νικ. Κολίτσας.

Η ψυχολόγος του Κέντρου κοινότητας Δήμου Τρικκαίων κ. Λαμπρινή Οικονόμου εστίασε στην κοινωνική συνδρομή, μέριμνα και βοήθεια που (μπορούν να) λαμβάνουν ασθενείς και συνοδοί από το συγκεκριμένο, νεότευκτο Κέντρο.

Η ιδιαίτερης σημασίας εκδήλωση διήρκησε αρκετή ώρα, πέραν του προσδοκώμενου, λόγω των πολλών ερωτήσεων και του διαλόγου που αναπτύχθηκε, απόρροια του ενδιαφέροντος των παρισταμένων..

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

SKP1 610

SKP2 610
dig



Total
0
Shares
Previous Article

Πύλη: Εκδήλωση ενημέρωσης για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων

Next Article

Ημερίδα με θέμα: Άσκηση, Διατροφή και Υγεία