Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημέρωση και έκκληση της επικεφαλής του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ολυμπίας Διαμαντοπούλου

diamantopoulou pnoi dimiourgias mouzakinews

Ενημέρωση και έκκληση της επικεφαλής του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ολυμπίας Διαμαντοπούλου

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, σχετικά με το από κοινού Δελτίο Τύπου των Επικεφαλής, όπου το κύριο αίτημά μας και η διαμαρτυρία μας ήταν η μη συνεννόηση και ενημέρωση για τα θέματα Ημερησίας Διατάξεως εκάστου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως επίσης και η έλλειψη σεβασμού που επιβάλλεται και πρέπει να αποδεικνύεται ως προς τους Επικεφαλής.

Εκτοξεύτηκαν βέλη και προσωπικές επιθέσεις, χωρίς τεκμηρίωση και ελλιπών στοιχείων και μάλιστα για θέματα που αφορούν μόνο την παράταξή μου και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο. Επιπλέον επικράτησε η άποψη πως έγινε σύμπραξη όλων των Επικεφαλής και μυστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, για να δημιουργήσουμε πρόβλημα και δυσαρέσκεια στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίες είναι παντελώς ψευδείς και ανυπόστατες. Ο κάθε Επικεφαλής, όπως και ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος,  αποφασίζει κατά συνείδηση, εκφράζει την άποψή του συνειδητά, χωρίς να γίνεται έρμαιο κανενός, σεβόμενος την προσωπικότητά του.

Εγώ προσωπικά θέλω να ξεκαθαρίσω και να τονίσω ότι δεν υπήρξε καμία μυστική συμφωνία και δεν γίνομαι προσωπικά έρμαιο και πιόνι κανενός.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων, όπου ο καθένας εξέθεσε την προσωπική του άποψη και αποφασίστηκε η αποχή για τους ανωτέρω λόγους. Άλλωστε εγώ με την από 30.03.2020 ηλεκτρονική επιστολή μου προς την Πρόεδρο, την ενημέρωνα ότι θα απέχω λόγω αναμονής αποφάσεως επί των Προσφυγών μου για θέματα που αφορούν μόνο την παράταξή μου και δεν αφορούν ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε τους Επικεφαλής.

Ήδη διανύουμε την έκτη (6η) εβδομάδα αυτού του ιδιότυπου πολέμου με έναν «αόρατο εχθρό» και όλοι μας αντλούμε δύναμη από την συλλογική προσπάθεια που προκύπτει από την ατομική ευθύνη.

Κάνω έκκληση και απευθύνομαι προσωπικά στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς Συμβούλους, δεν είναι ώρα για προσωπικές επιθέσεις, ίντριγκες και επιπολαιότητες. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση και το μόνο που πρέπει να μας ενώνει είναι ο Σεβασμός, η Ατομική Ευθύνη, η Σύμπνοια, η Συνεργασία και η άμεση επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Μουζακίου. Δεν είναι η ώρα για να αποδείξουμε ποιος θα επικρατήσει και ποιανού απόφαση θα αναδειχθεί. Είναι η ώρα που ενωμένοι, συνεργάσιμοι και υπεύθυνοι και με τον απαιτούμενο σεβασμό, πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων και των λεγομένων του και να αποφασίζει για θέματα που απασχολούν τους Δημότες και τον Δήμο Μουζακίου.

Κλείνοντας σας παρακαλώ να μας καθοδηγήσει ο  σεβασμός, η ατομική ευθύνη, η υπευθυνότητα και να είστε σίγουροι ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά και αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, θα αξιολογήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά.

Προσωπικά δεν θα δεχτώ άλλα τέτοια πολιτικά παιχνίδια που παραποιούν τις προσωπικές μου απόψεις και επιλογές, οι οποίες γίνονται τεκμηριωμένα και με πλήρη συνείδηση και θα είμαι υπέρ, όπως και το έχω δηλώσει, σε ό,τι είναι θετικό και αποτελεσματικό για τον Δήμο και τους Δημότες  και αρνητική σε ό,τι καπελώνει το συμφέρον του Δήμου.

Ευχαριστώ

Η Επικεφαλής «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Ολυμπία Δ. Διαμαντοπούλου




Total
0
Shares
Previous Article
aksion esti slide

Ζωή και Θάνατος: Δίδυμες δυνάμεις

Next Article
depressed TEEN 1

Ενεργοποιείται γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης από το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας

Related Posts