Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Δημοτολογίου – Ληξιαρχείου του Δήμου Καρδίτσας

Από 22 Ιανουαρίου 2018, θα λειτουργήσει σε όλα τα Δημοτολόγια – Ληξιαρχεία της χώρας

 Από 22 Ιανουαρίου 2018, θα λειτουργήσει σε όλα τα Δημοτολόγια – Ληξιαρχεία της χώρας, το νέο σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μητρώο Πολιτών»

 Για το σκοπό αυτό και για τις ανάγκες της μετάπτωσης των στοιχείων από τα παλιά συστήματα στο νέο, από 12 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00 έως και 21 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00, τα δημοτολόγια των Δήμων θα υπολειτουργούν.

 Για το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν θα διενεργούνται εγγραφές, διορθώσεις στοιχείων, διαγραφές, συμπλήρωση στοιχείων, μεταβολές αστικής κατάστασης, ενημέρωσης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που αφορά στην καταχώρηση είτε στα βιβλία δημοτολογίου είτε στις τοπικές βάσεις δημοτολογίων.

Επίσης τα ΚΕΠ δεν θα εκδίδουν βεβαιώσεις δημοτολογίου.

Για τον ίδιο σκοπό από 16 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00 έως και 21 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00, τα Ληξιαρχεία των Δήμων θα υπολειτουργούν και οι Ληξιαρχικές πράξεις θα καταχωρούνται  χειρόγραφα.

Από την υπηρεσία Δημοτολογίου – Ληξιαρχείου του Δήμου Καρδίτσας θα εξυπηρετούνται κατ’ εξαίρεση επείγοντα περιστατικά, όπως έκδοση πιστοποιητικών για έκδοση διαβατηρίου και καταχωρήσεις θανάτων.

Ζητείται η κατανόηση των δημοτών, οι οποίοι καλούνται κατά τα χρονικά διαστήματα υπολειτουργίας των υπηρεσιών αυτών, να αποφεύγουν (όσο είναι δυνατόν) τις  συνδιαλλαγές τους με τις παραπάνω υπηρεσίες.




Total
0
Shares
Previous Article

Νίκη βαθμών και ψυχολογίας ψάχνει ο Α.Σ.Κ.

Next Article

Αναζήτηση κατοικιών για τη προσωρινή φιλοξενία προσφύγων στην Καρδίτσα