Ενημέρωση-Επίδειξη στο Δημαρχείο Πύλης για τη χρήση και λειτουργία των πυροσβεστήρων

Ενημέρωση-Επίδειξη στο Δημαρχείο Πύλης για τη χρήση και λειτουργία των πυροσβεστήρων

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

Χρήση και λειτουργία των φορητών Πυροσβεστήρων προς τους Διοικητικούς Υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης

«Ένεκα της προσφάτως τελεσθείσας Αναβάθμισης –Ενίσχυσης των μέσων ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στα κτήρια και στις εν γένει εγκαταστάσεις που στεγάζονται και εδρεύουν οι επί μέρους Υπηρεσίες του Δήμου Πύλης, την Τρίτη 2/7/2019 και ώρα 12.30, έλαβε χώρα σχετική Ενημερωτική Εκδήλωση η οποία αποτελούνταν από δύο (2) μέρη-τμήματα.

Στο 1ο ΜΕΡΟΣ της χθεσινής Εκδήλωσης (2-7-2019), έλαβε χώρα ομιλία τον Τεχνικό Ασφάλειας του Δήμου κ. Ελευθέριο Μιχ. Τσιούτσια για θέματα ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (Μέσα και Μέτρα εφαρμογής της), βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας παρουσία όλων διοικητικών Υπαλλήλων των Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Καθημερινότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Διευθυντής των  Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος, ο Διευθυντής των Υπηρεσιών ‘’Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας’’ του Δήμου κ. Στέφανος Παιδής.

Στο 2ο ΜΕΡΟΣ της Εκδήλωσης, έλαβε χώρα ομιλία από τον Συνεργάτη –Προμηθευτή του Δήμου κ. Αντώνη Ι. Μπάρμπα σε συστήματα πυρόσβεσης (Εταιρεία “ΠΥΡΟΣΟΣ”, για τον τρόπο λειτουργίας των φορητών Πυροσβεστήρων και ακολούθησε επίδειξη χρήσης-χρησιμοποίησης Πυροσβεστήρα στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, παρουσία όλων των Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης.

Στους εργαζόμενους δόθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό.

pyrosvestires dimos pylis 1

pyrosvestires dimos pylis 2

pyrosvestires dimos pylis 3

pyrosvestires dimos pylis 4
Total
0
Shares