Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγγραφές στις κατασκηνώσεις Νεράϊδας Πεζούλας

για την καλοκαιρινή περίοδο 2019
Παιδικές κατασκηνώσεις

 

«Εγγραφές κατασκηνωτών –τριών στις παιδικές εξοχές (κατασκηνώσεις) Νεράϊδας Πεζούλας».

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα έχει αναλάβει την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των παιδικών εξοχών – κατασκηνώσεων της Νεράϊδας Πεζούλας τις οποίες θα λειτουργήσει για την καλοκαιρινή περίοδο 2019.

Στις κατασκηνώσεις θα γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν ανάγκη παραθερισμού, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 16 ετών ήτοι γεννημένα από 01/01/2003 έως 31/12/2013.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα είναι τρεις (3) και θα έχουν διάρκεια δέκα (10) ημερών η κάθε μια:

1η Περίοδος από 1/8/2019 έως 10/8/2019 θα φιλοξενηθούν παιδιά.

2η Περίοδος από 12/8/2019 έως  21/8/2019 θα φιλοξενηθούν παιδιά.

3η Περίοδος από 24/8/2019 έως 2/9/2019 θα φιλοξενηθούν ηλικιωμένοι.

Η άφιξη και η αποχώρηση των παιδιών από την κατασκήνωση θα γίνεται με ευθύνη του γονέα – κηδεμόνα σε ορισμένες ώρες που θα γίνουν γνωστές.

Σύμφωνα με το άρθρο 6 της ανωτέρω Κ.Υ.Α. καθορίζεται το ποσό συμμετοχής για τους κατασκηνωτές σε τριάντα (30,00)€, το οποίο θα καταβάλλεται όταν το παιδί ή ο ηλικιωμένος θα επιλεχθεί στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι καθώς και των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ και τα ηλικιωμένα άτομα δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή.  

Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:

– Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση του γονέα στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ημερομηνία γέννησης του παιδιού. Επιπλέον θα αναγράφεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του φορολογικού έτους 2018, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ενδείας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λ.π)

– Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας αιτούντος γονέα.

– Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2018.

– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

-Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται: η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η σημερινή κατάσταση της υγείας, του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π)

– Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας παιδιού.

Για τις κάτωθι περιπτώσεις:

– Μονογονεϊκή οικογένεια: Το έντυπο της επιμέλειας και της γονικής μέριμνας.

– Άνεργοι: Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ έκδοσης εντός 5 ημερών πριν την υποβολή της  αίτησης.

-Αλλοδαποί: Φωτοτυπία άδειας διαμονής σε ισχύ.

Για την εγγραφή των ηλικιωμένων ατόμων απαιτείται:

– Αίτηση ατόμου προς το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

– Υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρει το ύψος του οικογενειακού ή ατομικού εισοδήματος του.

– Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται συλλογικά μέσω ΚΑΠΗ που συμμετέχει κάθε ηλικιωμένος είτε ατομικά για τα μεμονωμένα ηλικιωμένα άτομα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2-7-2019.

Στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση να αναγράφεται και η προτίμηση του κατασκηνωτή ως την κατασκηνωτική περίοδο που θέλει να συμμετάσχει.

Στην επιλογή των κατασκηνωτών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως προς την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, τους οικονομικά ασθενέστερους και τους δημότες του Δήμου Λίμνης πλαστήρα.

Για την αίτηση συμμετοχής στην κατασκήνωση και οτιδήποτε άλλο απαραίτητο έγγραφο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.plastirasota.gr από όπου μπορούν να τα εκτυπώσουν.

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα κατατίθενται ή θα ταχυδρομούνται στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα  στην διεύθυνση :

ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (Για παιδικές εξοχές-κατασκηνώσεις)

ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ

Τ.Κ. 43150 ΚΑΡΔΙΤΣΑ 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες :24413-52216 και 24413-52202

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΣΙΑΝΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΚΕΔΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article
symfoniki orchestra neon trikalon

Τρίκαλα: Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων με κλασσικά αλλά και rock κομμάτια

Next Article
Νέες ταινίες στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Νέες ταινίες στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας