Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έναρξη σχολικής χρονιάς στο Μαυρομμάτι

Με τη παρουσία του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας χωριανό μας Δήμαρχο του Δήμου Μουζακίου Γ. Κωτσού, τελέστηκε σήμερα ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018 στο 6θέσιο Δημοτικό σχολείο Μαυρομματίου.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν εκτός των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Δ. Τσιούμας, ο Αντιδήμαρχος κ. Επ. Γκινής, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου κ. Φανή Τσιρογιάννη, ο Πρόεδρος της Α’/θμιας εκπαίδευσης κ. Δ. Πάτας, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Σ. Τόλια, οι πρόεδροι των Τ. Κοινοτήτων Μουζακίου και Μαυρομματίου κ.κ. Ν. Πούπης και Γ. Νάσιος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου κ. Δ. Γιώτης.

Σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισμα προς τους μαθητές απεύθυναν ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός και ο νέος διευθυντής του σχολείου κ. Ι. Ανηφαντής.

Δημήτρης Γιώτης

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»agiasmos mavrommati 1

agiasmos mavrommati 2

agiasmos mavrommati 3




Total
0
Shares
Previous Article

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Αργιθέας - Μήνυμα αισιοδοξίας

Next Article

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στα σχολεία

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…