Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έναρξη λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου Μουζακίου

paidikoi Stathmoi

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μουζακίου είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους. 

 Η φροντίδα του Δήμου μας να εξασφαλίζει κάθε χρόνο ένα ζεστό και δημιουργικό χώρο προσχολικής αγωγής είναι συνεχής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας μετά το σπίτι και την οικογένειά την πιο θερμή αγκαλιά με ευαισθησία και σεβασμό στη μοναδικότητα κάθε παιδιού. Με προσεκτικό προγραμματισμό βασισμένο σε σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και εξειδικευμένου παιδαγωγικού υλικού ,σε χώρους ασφαλούς διαμονής και έμπειρο προσωπικό στόχος μας είναι να προάγουμε τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα των παιδιών ώστε να εξελιχθούν σε ευτυχισμένες προσωπικότητες.

 Η προσχολική αγωγή των παιδιών του Δήμου μας αποτελεί βασική αρχή και προτεραιότητα επεσήμανε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακιου γατί αποτελεί θεμέλιο για τη σωστή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού και την ομαλή κοινωνικοποίηση του,με αυτό ως γνώμονα δεν εφησυχάζουμε,συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση και βελτίωση της λειτουργίας των παιδικών σταθμών,έχοντας ως συμμάχους το προσωπικό της δομής.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για την ένταξη μας , με τη βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας, σε ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης Δήμων και Νομικών Προσώπων για την κτιριακή αναβάθμιση των παιδικών σταθμών.

Καλή αρχή και καλή δημιουργική χρονιά!!

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ

Ελένη Ρούσσα




Total
0
Shares
Previous Article
panhgyri2

Άνοιξε η εμποροπανήγυρη στο Μουζάκι

Next Article
food

Ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας στο Μουζάκι