Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

 Έναρξη εγγραφών στο Φροντιστήριο “ACTIVUM” στο Μουζάκι

activum 2022

 Έναρξη εγγραφών στο Φροντιστήριο “ACTIVUM” στο Μουζάκι

Από Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρες 5 με 7 σας  σας περιμένουμε για 20ή χρονιά στον χώρο του Φροντιστηρίου ή κατόπιν συνεννόησης για ενημέρωση πάνω στα προγράμματα σπουδών για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ -ΕΠΑΛ).

Το φροντιστήριο μας παρέχει και προγράμματα μελέτης για το Δημοτικό καθώς και ειδική προετοιμασία για τους μαθητές που θέλουν να συμμετάσχουν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:

ΛΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ)

ΤΗΛ. 6972875370




Total
0
Shares
Previous Article
Μεγάλη συμμετοχή στους πανελλήνιους αγώνες σκακιού στα Τρίκαλα

Μεγάλη συμμετοχή στους πανελλήνιους αγώνες σκακιού στα Τρίκαλα

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας: Άρχισε να ακούγεται η ‘μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων’ ….στην Θεσσαλία

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…