Ένα θετικό κρούσμα covid19 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα


Ένα θετικό κρούσμα covid19 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Την Κυριακή (4/4) νέος προληπτικός έλεγχος στο δημαρχείο Πεζούλας

Έπειτα από 5 μήνες χωρίς κορωνοϊό στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το πρώτο θετικό κρούσμα ανιχνεύτηκε χθες σε έκτακτο έλεγχο που έγινε στην Πεζούλα. Ο Δήμος κάλεσε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να πραγματοποιήσει προληπτικό έλεγχο, μετά από επίμονη φημολογία για πολλά κρούσματα στην περιοχή. Διενεργήθηκαν 20 τεστ ράπιντ, από τα οποία ένα (1) είναι θετικό και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες, καθώς το άτομο είναι με ήπια συμπτώματα.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ οργανώνει για την Κυριακή 4/4/2021 και ώρα 11 π.μ. – 14.00 μμ στο παλαιό δημαρχείο της Πεζούλας νέο προληπτικό έλεγχο για τους κατοίκους του Δήμου. Παρακαλούνται όσοι έχουν συμπτώματα ή έχουν έλθει σε επαφή με θετικό κρούσμα με κορονοϊό, να προσέλθουν για έλεγχο. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Χωρίς πανικό, με ψυχραιμία, προπάντων με υψηλό αίσθημα ευθύνης προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προστασίας: φοράμε πάντα τη μάσκα, αλλάζουμε συχνά τις μάσκες μιας χρήσης, πλένουμε και σιδερώνουμε τις πάνινες μετά από κάθε χρήση. Κρατάμε τις αποστάσεις ασφαλείας (πάνω από δύο μέτρα), πλένουμε συχνά τα χέρια και χρησιμοποιούμε απολυμαντικά. Αερίζουμε συχνά τους χώρους. Προπαντός περιορίζουμε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες.

Όσοι δημότες έχουν προγραμματισμένο να κάνουν το εμβόλιο για κορονοϊό και δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν, μπορούν να εξυπηρετηθούν με αυτοκίνητο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, τηλ.24413-52200, (Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι).


Total
0
Shares
Previous Article
Καθαρισμός εν όψει της θερινής – αντιπυρικής περιόδου

Δήμος Παλαμά: Καθαρισμός κλαδιών εν όψει της θερινής – αντιπυρικής περιόδου

Next Article
Δήμος Μουζακίου: Rapid tests αύριο Παρασκευή στο Αγναντερό και το Σάββατο στο Μουζάκι

Δήμος Μουζακίου: Rapid tests αύριο Παρασκευή στο Αγναντερό και το Σάββατο στο Μουζάκι


Total
0
Share