Ένα νέο κρούσμα covid19 στα Τρίκαλα – Έξι στην Λάρισα, δύο στην Μαγνησία και τέσσερα στην Σκόπελο

Ένα νέο κρούσμα covid19 στα Τρίκαλα - Έξι στην Λάρισα, δύο στην Μαγνησία και τέσσερα στην Σκόπελο

Ένα νέο κρούσμα covid19 στα Τρίκαλα – Έξι στην Λάρισα, δύο στην Μαγνησία και τέσσερα στην Σκόπελο

Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Από 13/8/2020 ώρα 14:00 έως 14/8/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 6 νέα κρούσματα Covid 19. Τα 3 κρούσματα προέρχονται από Ιχνηλάτηση στενών επαφών κρούσματος που διαμένει στη περιοχή του Αμπελώνα ενώ τα υπόλοιπα 3 προσήλθαν για εξέταση μετά από συμπτωματολογία.

Στην περιοχή της Μαγνησίας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid 19. Και τα 2 κρούσματα παρουσίασαν συμπτώματα μετά από παραθερισμό σε νησιά των Κυκλάδων. 

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid 19. Πρόκειται για ταξιδιώτη από το εξωτερικό.

– Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid 19. 2 κρούσματα προέκυψαν μετά από Ιχνηλάτηση στενών επαφών παλαιότερου κρούσματος ενώ τα υπόλοιπα 2 εξετάστηκαν μετά από συμπτωματολογία στο κέντρο υγείας Σκοπέλου.

covid19 krousmata 1Total
0
Shares