Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς το Δήμο Καρδίτσας

ask theoni

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς το Δήμο Καρδίτσας

 Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας για τη σεζόν 2020-21, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας απευθύνει και δημόσια, τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας, τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον ΔΟΠΑ Καρδίτσας, για την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Χωρίς τη στήριξή τους, αυτή η -πρωτοφανής σε γεγονότα και δυσκολίες- χρονιά δεν θα είχε τελειώσει, με τον Α.Σ.Κ. να εκπροσωπεί για μια ακόμη χρονιά επάξια την περιοχή μας και να διεκδικεί μέχρι τέλους την υπέρβαση.

 Σε μια σεζόν που σημαδεύτηκε από πρωτόγνωρους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, από φυσικές καταστροφές που έθεσαν το νέο κλειστό γυμναστήριο εκτός λειτουργίας για μεγάλο διάστημα, ο Δήμος Καρδίτσας στάθηκε στο πλευρό της ομάδας μας και βοήθησε τα μέγιστα για να σταθεί όρθιο το οικοδόμημα του Α.Σ.Κ., που τα τελευταία χρόνια δίνει όραμα και δυναμική στο αθλητικό κίνημα της Καρδίτσας. Και το έκανε, καταρχήν με την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ιανό» στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, στη συνέχεια με τη διαρκή συνεργασία για την ομαλότερη λειτουργία των εγκαταστάσεων, αλλά και με την οικονομική επιχορήγηση προς το σωματείο μας, σε μια χρονιά που η κοινωνία, αλλά και η τοπική κοινωνία μας δοκιμάστηκε τόσο πολύ.

 Η ευαισθησία του κ. Δημάρχου, αλλά και όλων των αιρετών μελών του Δήμου Καρδίτσας και των υπηρεσιών του, ήταν για το ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας εξαιρετικά σημαντική και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Απέδειξαν με τη στάση τους, πως με ενδιαφέρον και συνεργασία, μπορούμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να κρατήσουμε ζωντανές, έννοιες όπως η προσφορά και η κοινωνική συνοχή.

 Ευχόμαστε, τη νέα περίοδο να βρεθούμε όλοι μαζί στο πανέμορφο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και δεσμευόμαστε, να χαρούμε μαζί νέες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.




Total
0
Shares
Previous Article
karaiskakis sinedrio Mouzaki Karditsa

Συνέδριο – σταθμός για τον «Γεώργιο Καραϊσκάκη και την εποχή του» - Αυτή την Τρίτη 29/6 και ώρα 19:15 η έναρξη των εργασιών στο Μουζάκι

Next Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία σήμερα Τρίτη 29/6