Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Αγώνας όλης της Καρδίτσας για να μείνει όρθια

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Αγώνας όλης της Καρδίτσας για να μείνει όρθια

Με την πρόταση αυτή του Αγροτικού Κινήματος, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, συμπαραστέκεται στον Αγροτικό κόσμο που αποτελεί την κινητήρια δύναμη της οικονομίας της περιοχής μας.

Τα προβλήματα της Αγροτιάς, είναι προβλήματα όλων μας και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Η άδικη φορολογική πολιτική προς τους Εμπόρους, τα μικρομάγαζα και τις επιχειρήσεις, αποτελεί λαίλαπα στο εισόδημα των μελών μας και με την συμπαράστασή μας στον αγροτικό κόσμο θα δείξουμε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή μας στο φορολογικό νομοσχέδιο αλλά και την άδικη αγροτική πολιτική με τη νέα ΚΑΠ που τόσα χρήματα χάθηκαν.

Επιτέλους όλοι οι άνθρωποι που πλημμυρίσανε να πάρουν την πρώτη αρωγή των 6600€, οι επιχειρήσεις να πάρουν το 100% των ζημιών που καταγράφηκαν, το ζωϊκό κεφάλαιο αλλά και ο εξοπλισμός που χάθηκε πρέπει άμεσα να αποζημιωθούν μιας και οι Αγρότες μας δεν ξέρουν ακόμη αν θα ξεκινήσουν τις καλλιέργειές τους.

Σε πολλές περιοχές το αρδευτικό σύστημα δεν λειτουργεί και πρέπει να είναι στις άμεσες ενέργειες των υπευθύνων προς ανακατασκευή ή διόρθωση.

Φτάνει πια την Καρδίτσα να την βλέπουν σαν τον φτωχό συγγενή όλων των υπολοίπων περιοχών και ήρθε η ώρα για διεκδίκηση.

Διεκδίκηση για νέες επενδύσεις στην περιοχή μας, άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, ειδικό φορολογικό καθεστώς για τουλάχιστον μία πενταετία και επιδότηση των επιχειρήσεων στο εργατικό δυναμικό ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας αλλά και να δημιουργηθούν και νέες.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας καλεί όλους του Εμπόρους και Ελεύθερους Επαγγελματίες την Τετάρτη 24/01/2023  με το κλείσιμο των καταστημάτων στις 14:00μμ να παρευρεθούμε στον κόμβο του Ε65 και να ενώσουμε τις φωνές μας με του Αγρότες της περιοχής μας ώστε να δώσουμε το μήνυμα προς τους κυβερνώντες ότι θα μας βρουν και εμάς μπροστά τους!!!

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας
Total
0
Shares
Previous Article
Διεξήχθη στην Troukisartgallery η έκθεση του διεθνούς φήμης Εικαστικού Ιωάννη Καμίνη

Διεξήχθη στην Troukisartgallery η έκθεση του διεθνούς φήμης Εικαστικού Ιωάννη Καμίνη

Next Article
dimotiko simvoulio Mouzakiou 02 2024

ΔΕΙΤΕ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου | ΔΕΥΤΕΡΑ 22.01.2024