Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις με τον ΑΟ Μαγούλας από τον Βαγγέλη Μάγγο!

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις

Τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΚ διαθέτει ο ΑΟ Μαγούλας, μετά και το πέρας της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΜ πέρασε και από τον Πλαστήρα με πειστικό τρόπο, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση και βρίσκεται μόλις ένα τρίποντο μακριά από την κορυφή, καταφέρνοντας να αξιοποιήσει όλους τους αθλητές του ρόστερ της.

Οι Κώστας και Σάκης Νταβουλιάκος που βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία των «Πράσινων» από το καλοκαίρι και στον κοινό τους στόχο με τη διοίκηση, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα σύνολο με έντονο το γηγενές στοιχείο και ένα αμάλγαμα νεαρών και πιο έμπειρων παιχτών.

Ενδεικτικό αυτής της προσπάθειας, το γεγονός ότι γηγενείς αθλητές κάνουν φέτος τη διαφορά, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και δείχνοντας ότι έχουν όλα τα φόντα να γίνουν ακόμη καλύτερη.

Ένας εξ’αυτών ο Βαγγέλης Μάγγος, ο οποίος μετρά 7 γκολ σε 6 ματς πρωταθλήματος και είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΟ Μαγούλας στη φετινή σεζόν.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ανταποκρίνεται στους ρόλους που του ανατίθενται με μεγάλη αποτελεσματικότητα, όντα και ο δεύτερος σκόρερ του 2ου Ομίλου!

Ο αεικίνητος περιφερειακός επιθετικός έχει την αίσθηση του γκολ και δείχνει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση τη φετινή χρονιά, έχοντας βρει την ομοιογένεια και τον τρόπο να διατηρεί την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΟ Μαγούλας φροντίζει να αναδείξει το ταλέντο παιδιών της περιοχής και σίγουρα να πραγματοποιεί μία πορεία αξιόλογη σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.




Total
0
Shares
Previous Article

Pregame Α’ ΕΠΣΚ: Ματς που κάνουν τη διαφορά σε νοσοκομείο και Αγναντερό! (11η αγωνιστική)

Next Article

Ανοίγει τις πύλες της η Παυσιλιπούπολη - Παράλληλες Δράσεις