Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συντασσόμαστε με τον αγώνα και τα αιτήματα των υγειονομικών

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Σήμερα ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συντασσόμαστε με τον αγώνα και τα αιτήματα των υγειονομικών

Πάνω από 5000 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία βρίσκονται από τον περασμένο Σεπτέμβρη χωρίς μισθό, χωρίς ασφάλιση και χωρίς δικαίωμα αναζήτησης άλλης εργασίας.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Υγειονομικών απεργών πείνας και όλων των Υγειονομικών που η κυβέρνηση της Ν.Δ. τους καταδίκασε σε αναστολή εργασίας 7 μήνες τώρα και την επεκτείνει άλλους 9 μήνες, Η συνέχιση αυτού του καθεστώτος αποτελεί πραγματική εξόντωσή τους, καθώς απαγορεύεται να τους δοθεί οποιοδήποτε επίδομα για να επιβιώσουν, μέσα στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας και κερδοσκοπίας.

Συντασσόμαστε με τον αγώνα και τα αιτήματα των υγειονομικών για: 

  • Επιστροφή στην εργασία τους των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή ώστε να βελτιωθεί η στελέχωση και η λειτουργία των νοσοκομείων, καθώς και οι συνθήκες νοσηλείας, ώστε να αποσοβηθούν περαιτέρω κίνδυνοι στην υγεία και τη ζωή των νοσηλευόμενων πολιτών. 
  • Να καταβληθούν οι αποδοχές που τους αφαιρέθηκαν
  • Ενίσχυση του δημόσιου τομέα υγείας- Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
  • Πλήρης και δωρεάν περίθαλψη για όλους και όλες

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι το όπλο των εργαζομένων

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ
Total
0
Shares