Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών

ΕΛΜΕ Καρδίτσας

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών

Οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καρδίτσας συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής μας.

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, για να μείνουν στον τόπο τους, για να μην ξεριζωθούν από τα χωράφια τους, για τη δυνατότητα παραγωγής ποιοτικών και φτηνών προϊόντων. Για να ανατραπεί η πολιτική που μειώνει την αγροτική παραγωγή, που συρρικνώνει τη μικρομεσαία αγροτιά, με αποτέλεσμα την απόγνωση χιλιάδων αγροτών, που ενώ επιθυμούν να παραμείνουν και να καλλιεργήσουν τη γη τους, οδηγούνται στην ανεργία.

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας για να μείνει ζωντανός ο τόπος μας, για να ανατραπούν αυτές οι βάρβαρες πολιτικές που επιβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας.

Τέλος καταδικάζουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων όχι μόνο των αγροτών αλλά και όλων των εργαζόμενων της χώρας.

elme karditsas karamitrou




Total
0
Shares
Previous Article
dimos volou prosfyges

Ο Δήμος Βόλου τιμά τους πρόσφυγες – 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή

Next Article
Skondra astynomikoi ypalliloi

Συνάντηση αντιπροσωπείας του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σκόνδρα Ασημίνας