Ελληνική Οικονομία: βασικοί πυλώνες και τρόποι επανεκκίνησής της»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1-11-2019 και ώρα 19:00 στη Λάρισα η εκδήλωση που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας με θέμα «Ελληνική Οικονομία: βασικοί πυλώνες και τρόποι επανεκκίνησής της».

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ενώ εισηγητές της ήταν οι κ.κ. Κων/νος Κόλλιας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η Δρ. Μιράντα Ξαφά, αναλύτρια των διεθνών αγορών και ο δημοσιογράφος Κώστας Στούπας, ο οποίος εξειδικεύεται στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Στην εκδήλωση απεύθυνε μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, αλλά και ο Περιφερειάρχης Θεσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός και ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Χρήστος Κέλλας, οι οποίοι παρευρέθηκαν. Πέραν των ανωτέρω, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων, κ. Ρίτα Απρίλη, ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Δημήτριος Παπαλέξης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Νομού Λάρισας, κ. Νικόλαος Νάτσιος, ο Διευθυντής της ΥΕΔΔΕ, κ. Πασχάλης Τζιαστούδης, και ο  οικονομολόγοι λογιστές, εφοριακοί, επιθεωρητές, τραπεζικοί  της Θεσσαλίας και Μακεδονίας, αλλά και άτομα εκτός του οικονομολικού κλάδου.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και δημόσια συζήτηση.Total
0
Shares
Previous Article

Τα καταστήματα να επιλέγουν αν θα είναι «καπνιστών» ή «μη καπνιστών»

Next Article

Γ.Σ. ΓΟΜΦΩΝ: Πήρε το ντέρμπι και διατηρήθηκε στην κορυφή.

Total
0
Share