Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ελασσόνα: Σύλληψη 47χρονου για ναρκωτικά

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας Λάρισας, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου

Συνελήφθη, σήμερα (25-10-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατελήφθη να καλλιεργεί δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,9) μέτρων το καθένα, επιμελώς κρυμμένα σε ψηλή βλάστηση, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή του δράστη, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, καθώς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο μετέβη στο σημείο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (446) γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης,
  • ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • ένας κουβάς ποτίσματος,
  • ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, μήκους λάμας (32) εκατοστών και
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη του ΣΔΕ Καρδίτσας στη Δημοτική Πινακοθήκη

Next Article

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου η λαϊκή αγορά των Σοφάδων