Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ελασσόνα: Γρονθοκόπησε τον Αντιδήμαρχο που έκανε ελέγχους για τον σεισμό

Ελασσόνα: Γρονθοκόπησε τον Αντιδήμαρχο που έκανε ελέγχους για τον σεισμό

Ελασσόνα: Γρονθοκόπησε τον Αντιδήμαρχο που έκανε ελέγχους για τον σεισμό 

Επίθεση από έναν «θερμόαιμο» επιχειρηματία, δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Ελασσόνας, Γιάννης Δραγατσίκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τοπική Κοινότητα Πραιτωρίου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τον καταστροφικό σεισμό.

Ο δράστης, δυσαρεστημένος από τον τρόπο που η Δημοτική Αρχή αντιμετώπισε τα ζητήματα που προέκυψαν μετά το σεισμό, γρονθοκόπησε τον Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές και τραύματα. Το θύμα, μετά το έντονο περιστατικό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Αντιδήμαρχος κ.Δραγατσίκης, κατήγγειλε την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, οι άνδρες του οποίου αναζήτησαν τον επιχειρηματία, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον εντοπίσουν στα χρονικά όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία και πρόκληση σωματικών βλαβών, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article
laiki agora psonia

Καρδίτσα: Συμμετοχές στην λαϊκή αγορά της Τετάρτης

Next Article
Αυξάνεται ο ακατάσχετος λογαριασμός

Εβδομάδα πληρωμών: Τι καταβάλλεται από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ μέχρι την Παρασκευή 19/03

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…