Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ελαιόλαδο, Μέλι και Κρεμμύδια από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, θα πραγματοποιηθεί νέα δράση διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας.

Θα διατεθεί Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την Κρήτη, Μέλι ανθέων και κωνοφόρων από μελισσοκόμους της περιοχής μας, καθώς και Κρεμμύδια από τα Φάρσαλα. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τιμές τους, μπορείτε να μάθετε επισκεπτόμενοι τη Στέγη Αλληλεγγύης, ή τηλεφωνικώς, στο τηλέφωνο που αναφέρεται πιο κάτω.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της διάθεσης είναι ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων, οι παραγγελίες ΔΕΝ θα γίνουν μέσω του ιντερνέτ, αλλά ΜΟΝΟ από τη Στέγη Αλληλεγγύης (Παναγούλη 37) και κατ’ εξαίρεση από το τηλέφωνο 2413011972.

Ζητούμε την κατανόησή σας και τη συμπαράστασή σας!

Ας το δούμε ως μια ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στις πρώτες διαθέσεις, όταν ξεκινούσε το κίνημά μας, και η οργάνωση ήταν ακόμα ελλιπής. Αυτή τη φορά όμως, θα έχουμε αρωγό τη μεγάλη πείρα που αποκτήσαμε με τις δεκάδες διαθέσεις προϊόντων που πραγματοποιήσαμε μέχρι σήμερα!

Εξάλλου, οι Ενεργοί Πολίτες είναι για τα δύσκολα, και θα το αποδείξουν ακόμη μία φορά!

Κατά τη διάρκεια της δράσης στο χώρο διάθεσης των προϊόντων θα συλλέγονται τρόφιμα για το “Δωρητήριο τροφίμων των Εν.Πο.Λ.” που στεγάζεται στη “Στέγη Αλληλεγγύης”, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δεκάδων άπορων οικογενειών της πόλης μας, φάρμακα για το “Ιατρείο Αλληλεγγύης” & τηγανέλαιο για ανακύκλωση.




Total
0
Shares
Previous Article

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την Οζώδη Δερματίτιδα

Next Article

10 μετάλλια για τον Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών ΦΑΕΘΩΝ Νίκαιας

Related Posts