Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Λαύριο

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Λαύριο

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Λαύριο

Με θέληση για την ολική επαναφορά

Οι εκτός έδρας δοκιμασίες συνεχίζονται για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στο Λαύριο να είναι και η τελευταία μακριά από την Καρδίτσα για το 2022.

Στο κατώφλι της 9ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται ακάθεκτα και με την ολοκλήρωση του 1/3 της κανονικής του διάρκειας, οι ισορροπίες παραμένουν λεπτές. Προς επίρρωση του χαρακτηρισμού που μόνο ουτοπικός δεν είναι, αρκεί κανείς να δει προσεκτικά τη γενική κατάταξη, με τη βαθμολογία, από την 7η έως και τη 12η θέση, να φέρνει τις ομάδες μια «ανάσα» από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά ταυτόχρονα, «αγκαλιά» με τα πλέι-οφ.

Τόσο ο ανταγωνισμός λοιπόν, όσο και η ίδια η δομή του πρωταθλήματος ανεβάζουν τον «πήχη» της δυσκολίας στη φετινή προσπάθεια του Α.Σ.Κ., ο οποίος όμως δεν εφησυχάζει και καθημερινά προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του προγράμματος. Η τωρινή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, με τη νίκη της 2ης αγωνιστικής επί του Κολοσσού Ρόδου, από τη μία δεν κρίνεται αρκετή, από την άλλη όμως δεν μπορεί με τίποτα να υποβαθμιστεί, ιδίως από τη σειρά των αναμετρήσεων και από τις έδρες στις οποίες κλήθηκαν να αγωνιστούν οι «κυανόλευκοι».

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Λαύριο

Αναφανδόν, σε αρκετές περιπτώσεις η διάρκεια στην απόδοση και τα λάθη δεν επέτρεψαν την ομάδα της Καρδίτσας να είναι πιο ανταγωνιστική, μολονότι απέναντί της βρήκε αντιπάλους με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Αυτοί όμως, είναι και οι αγώνες που οδηγούν στη διάθεση για βελτίωση, με τη θέληση του αγωνιστικού τμήματος για ολική επαναφορά να είναι διάχυτη.

Παρά τις ατυχίες, τους τραυματισμούς και το βαρύ πρόγραμμα, ο Α.Σ.Κ. καταβάλει τη δική του προσπάθεια ώστε να βρει λύσεις και να διορθώσει τα όποια αγωνιστικά «κακώς κείμενα», σε μία καμπή όπου η συσπείρωση, η τόνωση της ψυχολογίας και η συγκέντρωση είναι προτεραιότητα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, προπονητικό τιμ και αθλητές εντείνουν τη δουλειά στις προπονήσεις, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με δεδομένη την απώλεια του τραυματία Μπέιτμον. Οι «κυανόλευκοι», με ένα παιχνίδι λιγότερο, αντιλαμβάνονται ότι θα βρουν απέναντί τους μία σκληροτράχηλη ομάδα με πίεση για το αποτέλεσμα και φυσικά με διάθεση να αντλήσει δύναμη από την έδρα της.

Άπαντες, στον Α.Σ.Κ. έχουν επίγνωση του βαθμού δυσκολίας του ματς αναγνωρίζοντας ότι η αγωνιστική συνέπεια και η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αποτελούν σημαντικές αρχές σε αυτή την κρίσιμη έξοδο.




Total
0
Shares
Previous Article
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε περιοχή του Δήμου Αργιθέας - Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια - Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος - Συνελήφθησαν έξι ημεδαποί σε περιοχή του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας για κλοπή καλωδίων με χαλκό

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Next Article
ΕΟΣΚ: Ανάβαση στον Προφήτη Ηλία και την σπηλιά του Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι

ΕΟΣΚ: Ανάβαση στον Προφήτη Ηλία και την σπηλιά του Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι

Related Posts